Assortiment
Bent u al klaar voor een lang en lekker paasweekend? Of u nu kiest voor een uitgebreide paasbrunch of een diner met voorjaarsspecialiteiten als asperges of lam: Pasen is bij uitstek geschikt om met elkaar te genieten van culinaire hoogstandjes. Onze bijpassende wijntips maken het feest compleet. Als dat geen vrolijk Pasen wordt…
Deze prachtige mousserende bio-bubbel uit Catalunya is perfect voor de paasbrunch. Hij is van onberispelijke kwaliteit, verfijnd en zacht van smaak. De ideale begeleider van bijvoorbeeld brioche, roerei en gerookte zalm. NB: Gaat u voor een overwegend zoete brunch? Probeer dan een verkwikkende licht zoete bubbel, zoals Moscato d’Asti!
Treixadura is een echte specialiteit uit de Spaanse wijnstreek Ribeiro. Met z’n verfijnde aroma’s van perzik, peer en grapefruit en z’n zalvige, frisdroge smaak is dit een originele en verrassende aspergewijn! Bijvoorbeeld bij het witte goud met ham en ei, of asperges in een romige, friszure hollandaisesaus.
Citroengele wijn met een intense geur van vlierbloesem, anijs, perzik, abrikoos en brioche. De smaak is vol en soepel met geel fruit en knisperend frisse zuren. Zalvende afdronk met spanning en finesse.
17,70 per fles
Genieten van het eerste sappige, malse lamsvlees? Doe uzelf dan een plezier met de schitterende Barbera d’Alba van Barolo-producent Conterno Fantino. Met z’n intense sappigheid en uitbundige fruit maakt deze fraaie rode uw lamsgerecht helemaal af.
Voordelen eigen account