Beemdweg 7
B-2560 Kessel ( Station )
Tel. 32 (0) 3-491.01.91
Fax 32 (0) 3-489.27.65

Over Axybel


Met plezier stellen wij Axybel even voor op deze pagina.
De rest kan U zelf verder ontdekken, ofwel hier op onze website, of beter nog in onze prachtig gelegen toon- en degustatiezaal te Kessel-Station (op enkele kilometer van Lier).

Axybel werd opgericht eind jaren ’70 (aanvankelijk onder de naam “Wijntransit”). Sindsdien hebben we met onze wijnen en service in de sector een mooie reputatie opgebouwd. Voor elk budget vindt U bij ons een uitgebreid aanbod, zowel particulier als voor horeca. Ook andere bedrijven kunnen bij ons terecht voor relatiegeschenken enzovoort.

Franse kasteel- en kwaliteitswijnen zijn onze specialisatie, maarverder beschikken wij over een zorgvuldig geselecteerd gamma Spaanse, Duitse, Italiaanse en Oostenrijkse wijnen. Uiteraard vindt U op ons menu ook nog uitstekende wijnen uit Zuid-Afrika, Argentinië, Chili en Nieuw-Zeeland.

U kan in onze gezellige proefzaal tijdens de gewone openingsuren (of op afspraak) met deze wijnen zelf komen kennismaken. Wij helpen er U graag persoonlijk verder.

Er worden bovendien zowel in het voorjaar als in het najaar een aantal opendeurdagen en – weekends georganiseerd. Tijdens deze weken kan u profiteren van een aantal mooie aanbiedingen.

Tenslotte ontdekt U op onze site doorlopend  aantrekkelijke promoties.

Tot binnenkort!
 

Het Axybelteam